You are planning employees
using
_

Vijf ambitieuze doelen die u NU kan bereiken

Met de planningstool van Book’u communiceert u heel efficiënt met uw personeel. U verliest geen tijd meer met iedereen afzonderlijk aan te spreken. Via enkele muisklikken bereikt u in een mum van tijd iedereen en kunnen zij heel gemakkelijk aanvinken wanneer zij wel of niet kunnen werken. Dankzij een gebruiksvriendelijk schema bewaart u zo een duidelijk overzicht.

02/04/2018 Read more

Een digitale onderneming in vijf stappen

Digitalisering is niet meer weg te denken. Ongelofelijk veel data stroomt binnen en buiten uw onderneming. Dit vergt tijd & geld om alles op een correcte manier te beheren en een duidelijk overzicht van gegevens te bewaren. Ondernemers hebben vaak hun eigen manier van werken waarin ze steenvast geloven. Ook wordt er vaak gedacht dat digitalisering overbodig of nadelig is in hun sector. Maar misschien ondervindt u wel één van deze problemen?

13/03/2018 Read more

Massaal vraag naar Flexijobbers!

80% van de winkeliers in Vlaanderen wil flexijobbers in dienst nemen. Sinds 1 december 2015 is dit een nieuwe vorm van tewerkstelling. Via dit statuut kunnen werknemers die al een 4/5de job hebben, bijklussen voor een nettoloon dat gelijk is aan hun brutoloon. Daarnaast betaalt de werkgever slechts 25% werkgeversbijdrage bovenop het loon als flexijobber. De overheid voerde dit systeem in om zwartwerk in de horeca tegen te gaan.

09/02/2018 Read more

When is it too hot to work?

There are a lot of factors that determine if it is too hot to work. For example you need to take the temperature into account, but the humidity, air flow velocity and thermal radiation plays an important role.

26/11/2017 Read more
Do you wish to know more about the Book'u planning tool?
We are constantly ready to discuss the various possibilities.