U plant werknemers
in via
_
Book'u Team'

Maak je professionele ambities waar in een jonge en inspirerende werkomgeving

Ben jij een match voor ons? Dan ben je een gedreven iemand die graag wil meebouwen aan de toekomst van onze oplossing. Ongeacht je functie krijg je de verantwoordelijkheden en ruimte om de lat voor jezelf en Book'u alsmaar hoger te leggen.

Zin om ons team te komen versterken?
Solliciteer dan nu voor onze openstaande functies.

Customer Success Manager

Haal je energie uit tevreden klanten? Wil je het aanspreekpunt van Book’u worden? Lees dan zeker verder! Binnen onze snelgroeiende onderneming kunnen we jouw skills goed gebruiken. Als Customer Succes Manager ben je expert in het bouwen van langetermijnrelaties met klanten en je vormt een belangrijke schakel tussen het sales team, de ontwikkelaars en de klant. Heb je een sterke interesse in software en nieuwe technologieën? Dan ben jij onze geknipte kandidaat!

meer info

Sales Executive (NL/FR)

Book’u zoekt een perfect tweetalige vertegenwoordiger die op zoek is naar een vaste job in een stimulerende omgeving. Samen met de zaakvoerder zal je zorgen voor het verder uitbouwen van de klantenportefeuille.

meer info

Front-end ontwikkelaar

Book'u zoekt een creatieve front-end ontwikkelaar die ontwerpen kan omzetten in schitterende code die werkt op elk device en alle courante browsers. In onze startende onderneming dragen jouw grafische skills bij tot bouwen van een innovatieve planningstool

meer info

Webontwikkelaar .Net

Book'u zoekt een gemotiveerde .Net ontwikkelaar die op zoek is naar een vaste job in een stimulerende startup omgeving. Als ontwikkelaar help je bouwen aan een innovatief product, een state-of-the-art planningstool.

meer info
U wenst meer informatie over de Book'u planningstool?
We staan u graag te woord om de verschillende mogelijkheden te bespreken.