Blog

Crèmerie François smelt voor de mogelijkheden van bookU

Hoewel men bij Crèmerie François al sinds 1928 vasthoudt aan z’n originele recept, kan men er ook bookU als nieuwe tool zeker smaken. Waar het gebruik van twee verschillende planning tools in het verleden een aanzienlijk risico op fouten inhield, laat bookU sinds enige tijd toe om de volledige planning op één plek te maken.

 

 

Werken met twee verschillende tools voor planning is voltooid verleden tijd

 

Crèmerie François is het oudste ijssalon van België. “Wij bestaan al sedert 1928, en al zo lang zijn we trouw aan het recept van mijnheer François zelf”, vertelt zaakvoerder Lies Van De Casserie.

 

“We hebben voor bookU gekozen omdat we voordien het probleem hadden dat we eigenlijk moesten werken met 2 verschillende planning tools. We moesten eerst een planning opmaken in één programma, om daarna die volledige planning weer te moeten overzetten naar de planning van het interimkantoor. En het risico om daar dan een fout te maken vonden we niet zo fijn.”

 

Het grote voordeel?

 

Het voordeel dat bookU het team bij Crèmerie François op vandaag biedt, is dat de volledige planning voortaan in één tool kan worden opgemaakt.

 

"Het is heel overzichtelijk, en het risico op fouten maken is eigenlijk miniem geworden omdat je de planning niet meer moet overzetten naar nog een extern programma.”

 

Ook zin in een U-bocht voor
je planning, administratie en/of tijdsregistratie? 

 

 

Vraag een demo aan!