Pakketten

Om het je nòg

makkelijker te maken

Als workforce management tool weet bookU je sowieso al in de watten te leggen door de hele administratieve rompslomp makkelijker te maken. Maar we doen er nog graag een schepje bovenop. Gezien de flexibiliteit en de modulaire opbouw van het systeem, kunnen we immers zelfs specifieke pakketten of configuraties samenstellen op maat van jou en je firma. Zo hoef je niet te betalen voor modules of functionaliteiten die je toch niet gebruikt. Dus of je nu een standaardconfiguratie verkiest, of maatwerk, bookU is er voor jou!

1. Vanaf 65 euro per maand

Vanaf 65 euro per maand kunnen we met onze softwaretool tegemoetkomen aan de zakelijke behoeften eigen aan jouw business, jouw bedrijf en jou als persoon. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige oplossing met basisfunctionaliteiten (Light), een meer geavanceerde toolkit voor specifieke vereisten (Medium), of een uitgebreid pakket met een breed scala aan mogelijkheden (Standaard), wij hebben dé oplossing voor jouw nood aan administratieve vereenvoudiging en efficiënt personeelsbeheer.

Features

Light

Medium

Standaard

Planning

["medium","standaard"]

Prikklok

["light","medium","standaard"]

Contracten

["light","medium","standaard"]

Dimona's

["light","medium","standaard"]

Koppeling sociaal secreteriaat

["light","medium","standaard"]

Verlof

["standaard"]

Meerdere vestigingen

["standaard"]

Vragen over onze oplossing?

Overtuigd of hoop je nog net meer te weten te komen? Neem gerust contact op. We helpen je graag verder of stellen je een maatwerkoplossing voor!

2. Sectoren

Elke sector heeft z’n eigen unieke uitdagingen en vereisten. Daarom biedt bookU - naast de prepacks en full-custom configuraties - ook softwareoplossingen op maat aan voor ondernemers in specifieke sectoren. Met onze ervaring weten we precies waar de accenten moeten worden gelegd en zijn we volledig op de hoogte van de geldende wetgeving binnen jouw branche.

3. Full custom

We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en specifieke eisen heeft. Daarom bieden we ook maatwerkconfiguraties aan, zodat je de functionaliteit van bookU kunt aanpassen aan jouw specifieke wensen. Of je nu extra features wilt toevoegen, specifieke workflows wilt instellen of integraties wilt maken met andere systemen, wij staan klaar om aan jouw specifieke vereisten tegemoet te komen.

Boek/bezoek
een demo

De planning, administratie en tijdsregistratie van jouw medewerkers hoeft niet noodzakelijk tijdrovend te zijn. Het kan ook simpel, overzichtelijk en geautomatiseerd. Focussen op je klanten in plaats van op je administratie, dat start met een demo!

Vragen over onze pakketten?

Op zoek naar meer informatie die je rechtstreeks van ons wil horen? Of wens je meteen een bookU-demo? Efficiëntie en inzicht zijn slechts enkele invulveldjes van je verwijderd!