Over bookU

De pocket-sized workforce
management tool

Bij bookU bestaat onze missie er sinds onze oprichting in 2015 in om personeelsbeheer een pak makkelijker te maken. We omarmen de groeiende flexibiliteit van de arbeidsmarkt met z’n thuiswerk en diverse arbeidsregimes, vanuit de overtuiging dat bookU als geïntegreerde, intuïtieve softwaretool ongelooflijk kan bijdragen aan administratieve vereenvoudiging.

About bookU

Samen voor minder papierwerk

Het inplannen, opvolgen en uitbetalen van de verscheidenheid aan vaste en tijdelijke werknemers, dat kan makkelijker. Vandaar: bookU als  manier om hieraan te voldoen, hoe klein of groot jouw organisatie ook is.

How we work

Daadkracht wordt beloond voor wie onderneemt. Ook wij spelen graag kort op de bal. Komt er een vraag, dan behandelen we die asap. En houdt die vraag ook een mogelijkheid in om bookU als systeem nóg beter te maken, dan is het evident dat we die opportuniteit ook zullen aangrijpen. En snel!

Planning

Beschikbaarheden & Werkroosters

Administratie

Dimona & Contracten

Tijdsregistratie

Prikklok & Verwerking

De zaakvoerder die ooit jobstudent was

Er was eens een gedreven jobstudent, laten we hem voor het gemak Dieter noemen. Lang geleden, ongeveer in 2015, werkte Dieter als jobstudent in de bruisende West-Vlaamse horecascene. Met passie, maar ook met wat ergernis: Dieter werd immers dagenlang overspoeld met eindeloze sms’jes en verwarrende telefoontjes om z’n beschikbaarheid af te stemmen. Was er maar een manier om tijdelijke werknemers moeiteloos te rekruteren, in te plannen en uit te betalen.

“Om ondernemer te worden, moet je ondernemend zijn!”, dacht Dieter fluks, waarop hij besloot om bookU te ontwikkelen, een systeem voor administratieve vereenvoudiging dat zélfs in je broekzak past. Het nieuws over de ontwikkeling van onze voormalige jobstudent verspreidde als een lopend vuurtje. Toen enkele jaren later ook een virus datzelfde besloot te doen, zag men dan ook snel de meerwaarde om de vele vaccinerende vrijwilligers in te plannen via bookU.

Nu, vele jaren later, is bookU uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf dat administratieve vereenvoudiging vooropstelt. “En meer en meer ondernemers ontdekken hiervan de meerwaarde”, deelt Dieter. “Het sprookje is dus nog maar net begonnen!”

Verlang jij ook naar een lang en gelukkig werkleven, én leven na het werk? Reken op de magie van bookU!

Partners that help
going paperless

Niet enkel de functionaliteiten van bookU als softwaresysteem, maar ook de achterliggende partnerships vormen de basis van de impact die de tool weet te maken. Want met enkele sociaal secretariaten en uitzendkantoren als partners binnen het bookU-ecosysteem, hoef je nooit nog een excel-file over te typen.

All aboard the bookU-bunch!

Voel je de Silicon Valley-vibes? Of erger je je net als ons aan papierwerk? Begeef je dan buiten de begane paden, maak een U-bocht en word deel van de bookU-bunch, een uitzonderlijke ploeg die knappe resultaten kan optekenen. Dat geven we je op een blaadje… Maar dan paperless!

Ook op zoek naar een betere manier om het papier achter je passie achterwege te laten? Probeer bookU. Je hebt niets te verliezen, enkel je stress.

Vragen over bookU?

Op zoek naar meer informatie die je rechtstreeks van ons wil horen? Of wens je meteen een bookU-demo? Efficiëntie en inzicht zijn slechts enkele invulveldjes van je verwijderd!