Blog

Zelfstandige Spar uit Wervik kiest voor bookU

In 2019 opende er in het dorpscentrum van Wervik een gloednieuwe supermarkt van Spar Colruyt Group. Het voormalige Lidl-pand werd volledig verbouwd en ingericht volgens de stijl van de nieuwste generatie Spar-winkels. De winkeloppervlakte bedraagt 789 m², met daarnaast nog 355 m² aan stockageruimte en sociale lokalen. Op de ruime parking is er plaats voor 75 wagens.

 

 

Een handige prikklok, automatische Dimona's en een link met het sociaal secretariaat

 

De winkel wordt uitgebaat door Delphine Devadder en Bruno Vervaecke. “In mijn jonge jaren deed ik vaak vakantiejobs in de retailsector. Daar ontdekte ik mijn passie voor voeding”, vertelt Delphine.

 

“De twee jaar voor de opening van onze winkel in Wervik volgde ik een intense opleiding bij Retail Partners Colruyt Group om deze nieuwe Spar-winkel in goede banen te kunnen leiden. Vanuit de hoofdzetel van Spar Colruyt Retail Partners werd me aangeraden om bookU te overwegen als slim beheerssysteem voor planning, administratie en tijdsregistratie", zo getuigt Delphine.

 

"En terecht: de aanbeveling van deze gebruiksvriendelijke online tool wist zich meteen te bewijzen als toegankelijk systeem, niet enkel voor ons als uitbater, maar ook voor de medewerkers zelf!"

 

Ook zin in een U-bocht voor
je planning, administratie en/of tijdsregistratie? 

 

 

Vraag een demo aan!