bookU's Retail Tech Talks

Hoe 'smart' is technologie voor jouw zaak?

Als retailer sta je dagelijks voor uitdagingen. Gelukkig kan technologie anno 2024 heel wat oplossingen aanreiken om je het leven als ondernemer makkelijker te maken. Al is het raadzaam de pro's & contra's af te wegen. In bookU's Retail tech talks behandelen we diverse onderwerpen, met eerlijke en kritische analyses van de voor- en nadelen van technologie in retail. We horen ook graag jouw ervaringen met deze technologieën. Download jouw bookU tech talk(s) en laat je stem horen!

2024 Q1 — Retail

De zelfscankassa: bedreiging of opportuniteit voor je zaak?

Download deze tech talk

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen.

U dient eerst akkoord te gaan met de policy voor wij uw e-mailadres mogen verwerken.

Geef je feedback

bookU - Retail TechTalk

Al sinds z’n introductie werd de zelfscankassa een mooie toekomst voorspeld. Het technologische wondermiddel zou dé manier zijn voor retailers om klanten een betere customer experience te kunnen bieden. Dat men zo ook meteen de loonlast zou kunnen drukken, was een mooie bijkomstigheid. (Of lagen de prioriteiten nu net andersom?) Maar kan de zelfscankassa die mooie belofte ook daadwerkelijk waarmaken, of heeft de olifant een muis gebaard? Download deze bookU tech talk hierboven, en laat meteen je stem horen!

Beschik je in je winkelpunt over een zelfscankassa?

Wat waren de reacties van je klanten omtrent de introductie en het gebruik van een zelfscankassa?

Heeft de zelfscankassa ertoe geleid dat je het met minder personeel hoeft te doen?

Heb je sinds de ingebruikname een toename kunnen vaststellen op vlak van diefstal(pogingen)?

2024 Q2 — Retail

Smartwatches voor je team: slim of overbodig?

Geef je feedback

bookU - Retail TechTalk2

Smartwatches en activity trackers zijn al enkele jaren in opmars, zij het vooral voor sportieve doeleinden. Maar kunnen ze ook een meerwaarde bieden in een professionele omgeving zoals de detailhandel? Ontdek het binnenkort tijdens onze volgende bookU tech talk! Je leert er of en hoe smartwatches jouw retailoperaties mogelijk kunnen verbeteren, op vlak van taakbeheer of bijvoorbeeld real-time communicatie. 

Draag jij of iemand uit je team op vandaag al een smartwatch?

Geloof je dat er een meerwaarde kan zijn voor smartwatches voor het vlot(ter) laten draaien van je winkel?

Waar ligt volgens jou de grootste (professionele) meerwaarde voor het gebruik van smartwatches? (meerdere antwoorden mogelijk)

Zou je overwegen om smartwatches aan te kopen voor een van bovenstaande doelen in je winkel?

Waar ligt volgens jou het grootste struikelblok voor de professionele implementatie van smartwatches? (Meerdere antwoorden mogelijk)