Hoe je ook
je brood verdient ...

... je administratie 
moet altijd gesmeerd lopen

Als zelfstandige kleinhandelaar onder PC 201.000, PC 201.020 of PC 202.010 ben je onderworpen aan tal van regels waar je moet aan voldoen. Veel papierwerk dus, terwijl tegelijk en bovenal ook je winkel moet blijven draaien!
bookU reikt kleinhandelaars zoals bakkers of slagers de perfecte planningstool aan om bijvoorbeeld vlot flexi-jobbers in te schakelen! Met een vlot toegankelijke online tool op zakformaat kan je de werking handelszaak optimaliseren, en gezien de eenvoud van de tool gaat dat zelfs best snel! En het credo luidt: "time is money!" Meer tijd & geld dus om je toe te leggen op je passie, eerder dan op papierwerk!

About bookU

Eén pocket-sized systeem, talloze functies, nul kopzorgen

Als alles-in-één-oplossing biedt bookU een breed scala aan functies, van planning en loonadministratie tot contractbeheer en rapportage. Vanuit een mobile-first visie maakt bookU het makkelijk om alle personeelszaken en administratie te beheren vanuit één handige app. Zo bespaar je tijd. En kopzorgen.

Wat kan je allemaal met bookU?

Klanten lopen binnen en buiten, stellen je vragen over je producten, verkopers lopen je deur plat, terwijl jij midden in die broeierige bedrijvigheid ook het administratieve bolwerk eigen aan een zelfstandige kleinhandel moet zien te ontwarren. Met bookU bezorgen we je de tools in hun meest eenvoudige vorm én op zakformaat, zodat de praktijk opnieuw boven het papierwerk kan primeren. Terwijl je service spot-on blijft en je klanten tevreden!

Planning

Beschikbaarheden & werkroosters
Via de planningsmodule switch je moeiteloos van dag- naar weekplanning en terug, terwijl je gezwind (meerdere) taken toewijst aan medewerkers via drag-and-drop. Op een intuïtieve manier en via de juiste filters verkrijg je zowel een overzichtelijk totaalbeeld als een gedetailleerde weergave van het aantal uren per medewerker.

Administratie

Dimona & contracten
Geen gedoe meer met dagcontracten via bookU’s Administratie-module. Upload simpelweg je templates en laat de software de rest doen. Bovendien kunnen je medewerkers hun contracten snel en gemakkelijk zelf ondertekenen via de mobiele app. Zo bespaar je tijd en schenk je jezelf de nodige gemoedsrust!

Tijdsregistratie

Prikklok en verwerking
Met deze module van bookU krijg je de garantie van een snelle en correcte loonadministratie, ongeacht de complexiteit aan werkregimes of de hoeveelheid van medewerkers. Of ze nu vast, parttime, flexibel of freelance werken, met bookU zorg je voor een gestroomlijnde loonafhandeling zonder gedoe of ergernissen.

Wat deze bakkers & slagers gemeen hebben?
Hun administratie loopt gesmeerd, met bookU!

Cremerie François

bookU: het beproefde recept voor planning

Hoewel men bij Crèmerie François al sinds 1928 vasthoudt aan z’n originele recept, kan men er ook bookU als nieuwe tool zeker smaken. Waar het gebruik van twee verschillende planningstools in het verleden een aanzienlijk risico op fouten inhield, laat bookU sinds enige tijd toe om de volledige planning op één plek te maken.

Ook op zoek naar een meer eenduidige tool voor planning? Smelt voor de mogelijkheden van bookU!

Wat kan jij doen 
met bookU?

Doe zelf de test, en laat je inspireren via een demoworkshop. In één sessie ontdek je zo meteen álle mogelijkheden van bookU!

 

Wedden dat je net zo positief zal zijn?

Vraag een online demo

Sta ons toe ons voor te stellen en samen ontdekken we hoe je via onze app heel veel tijd en geld bespaart. Luisteren kan geen kwaad, toch?

 

Start een free trial

Corona is al even geleden dus komen wij graag langs om te bekijken hoe wij jouw organisatie beter kunnen maken.