Waar zijn die handjes?

Wellicht aan het klavier :-(
Papierwerk, weet je wel...

België is hét festivalland bij uitstek, en de redenen hierachter zijn eenvoudig. Enerzijds houden we van initiatieven opzetten, anderzijds zijn we ook onverminderde Bourgondiërs die houden van het leven. Maar moet daar ook altijd zoveel papierwerk bij kijken?
Wel... Neen! Want hoe groot je event ook is, hoeveel medewerkers er de dag(en) zelf ook de dienst uitmaken, met bookU krijg je als eventorganisator de perfecte tool in handen om de administratie vlotter te laten draaien dan Tiësto in z'n hoogdagen! Met een vlot toegankelijke online tool op zakformaat kan je je hele crew en werking in goede banen leiden, zonder het risico op administratieve katers of boetes. Leg je dus gerust toe op je passie, niet op het papierwerk!

About bookU

Eén pocket-sized systeem, talloze functies, nul kopzorgen

Als alles-in-één-oplossing biedt bookU een breed scala aan functies, van planning en loonadministratie tot contractbeheer en rapportage. Vanuit een mobile-first visie maakt bookU het makkelijk om alle personeelszaken en administratie te beheren vanuit één handige app. Zo bespaar je tijd. En kopzorgen.

Wat kan je allemaal met bookU?

'Een goede tijd beleven' heeft voor iedereen een andere invulling, maar administratie doen heeft terecht weinig fans. Er zijn dan ook leukere dingen in het leven. De eventsector is echter een branche die op flink wat flexibele medewerkers steunt, die allemaal correct moeten worden ingeschreven wil je in orde zijn met de sociale wetgeving. Met bookU zorg je dat de planning, tijdsregistratie en loonsverwerking vlot kan verlopen, zodat je je als organisator kan focussen op het evenement zélf!

Planning

Beschikbaarheden & werkroosters
Via de planningsmodule switch je moeiteloos van dag- naar weekplanning en terug, terwijl je gezwind (meerdere) taken toewijst aan medewerkers via drag-and-drop. Op een intuïtieve manier en via de juiste filters verkrijg je zowel een overzichtelijk totaalbeeld als een gedetailleerde weergave van het aantal uren per medewerker.

Administratie

Dimona & contracten
Geen gedoe meer met dagcontracten via bookU’s Administratie-module. Upload simpelweg je templates en laat de software de rest doen. Bovendien kunnen je medewerkers hun contracten snel en gemakkelijk zelf ondertekenen via de mobiele app. Zo bespaar je tijd en schenk je jezelf de nodige gemoedsrust!

Tijdsregistratie

Prikklok en verwerking
Met deze module van bookU krijg je de garantie van een snelle en correcte loonadministratie, ongeacht de complexiteit aan werkregimes of de hoeveelheid van medewerkers. Of ze nu vast, parttime, flexibel of freelance werken, met bookU zorg je voor een gestroomlijnde loonafhandeling zonder gedoe of ergernissen.

Wat deze spelers uit de eventsector gemeen hebben? Ze leiden alles in goede banen via bookU!

Parkingboys, Wetteren

Professionele en stijlvolle ontvangst, een binnenkomer van formaat

Je kent ze wel: de sympathieke mannen en vrouwen van Parkingboys die je onmiddellijk wegwijs maken zodra je op een druk event op zoek gaat naar een parkeerplaatsje. Althans, dat was het initieel. Intussen doet Parkingboys veel meer dan je wijzen waar je moet parkeren. Het parkeerbedrijf houdt rekening met de totale infrastructuur van de locatie en de verkeersplannen en organiseert hiermee het totale parkinggebeuren. Wanneer een parking niet in de onmiddellijke nabijheid ligt van de eventlocatie, voorziet Parkingboys ook in shuttlediensten.

Om dit alles letterlijk in goede banen te leiden, en al bij aankomst een aangenaam eventgevoel te bekomen, doet Parkingboys beroep op een almaar groeiende groep van boys & girls. Om dat personeelsbestand van vaste en flexibele werknemers vlot te kunnen opvolgen, rekent Parkingboys op bookU.

Wat kan jij doen 
met bookU?

Doe zelf de test, en laat je inspireren via een demoworkshop. In één sessie ontdek je zo meteen álle mogelijkheden van bookU!

 

Wedden dat je net zo positief zal zijn?

Vraag een online demo

Sta ons toe ons voor te stellen en samen ontdekken we hoe je via onze app heel veel tijd en geld bespaart. Luisteren kan geen kwaad, toch?

 

Start een free trial

Corona is al even geleden dus komen wij graag langs om te bekijken hoe wij jouw organisatie beter kunnen maken.