Of je nu alleen werkt
met 2, 3, 50 of 250 ...

... de (work-life) balans
moet altijd in evenwicht zijn

De economie in België steunt op de kracht van meer dan een miljoen kmo's, waar jij één van bent. Hoewel je het ongetwijfeld zelf liever anders had gezien, maakt administratie een cruciaal onderdeel uit van ondernemen. Een aspect waar heel wat tijd in kruipt, en zo je work-life balance verstoort.
Maar het kan ook anders. Met bookU verzeker je je als dynamische, groeiende onderneming van de perfecte planningstool die in je broekzak past! Zo kan je je administratie, je werking én je medewerkers in goede banen leiden op de meest eenvoudige manier. Zo kan jij je opnieuw meer toeleggen op je passie, eerder dan op papierwerk!

About bookU

Eén pocket-sized systeem, talloze functies, nul kopzorgen

Als alles-in-één-oplossing biedt bookU een breed scala aan functies, van planning en loonadministratie tot contractbeheer en rapportage. Vanuit een mobile-first visie maakt bookU het makkelijk om alle personeelszaken en administratie te beheren vanuit één handige app. Zo bespaar je tijd. En kopzorgen.

Wat kan je allemaal met bookU?

In één woord? Veel! Van planning van personeel over het contracteren en verstrekken van Dimona's tot tijdsregistratie per klus en per werkgever. Evenwel zonder dat hier bergen papier, zakken geld en uren tijd aan hoeven op te gaan. Bovendien hebben we het bij bookU voor maatwerk. Heb je dus nood aan een bedrijfs- of branchespecifieke functionaliteit, dan komen wij je graag (en snel!) tegemoet.

Planning

Beschikbaarheden & werkroosters
Via de planningsmodule switch je moeiteloos van dag- naar weekplanning en terug, terwijl je gezwind (meerdere) taken toewijst aan medewerkers via drag-and-drop. Op een intuïtieve manier en via de juiste filters verkrijg je zowel een overzichtelijk totaalbeeld als een gedetailleerde weergave van het aantal uren per medewerker.

Administratie

Dimona & contracten
Geen gedoe meer met dagcontracten via bookU’s Administratie-module. Upload simpelweg je templates en laat de software de rest doen. Bovendien kunnen je medewerkers hun contracten snel en gemakkelijk zelf ondertekenen via de mobiele app. Zo bespaar je tijd en schenk je jezelf de nodige gemoedsrust!

Tijdsregistratie

Prikklok en verwerking
Met deze module van bookU krijg je de garantie van een snelle en correcte loonadministratie, ongeacht de complexiteit aan werkregimes of de hoeveelheid van medewerkers. Of ze nu vast, parttime, flexibel of freelance werken, met bookU zorg je voor een gestroomlijnde loonafhandeling zonder gedoe of ergernissen.

Wat deze KMO's gemeen hebben?
Allen verkiezen ze bookU boven 'boeken toe'!

Feestzaal t'Hoornaerts, Izegem

Een supersysteem dat het risico op monsterboetes uitsluit

Wanneer er gefeest wordt tot in de vroege uurtjes, is personeel om al die feestgangers te bedienen simpelweg noodzakelijk. Zo ook bij t'Hoornaerts uit Kachtem, een feestzaal voor banqueting, huwelijksfeesten en bedrijfsseminaries.

"Correcte tijdsregistraties zijn in de uitdagende context van een feestzaal best uitdagend, maar tegelijk ook broodnodig om monsterboetes te kunnen vermijden", getuigt zaakvoerder Stijn Hoornaert. "Om dit te kunnen faciliteren, is bookU de perfecte en vooral ook veilige tool, dat ook heel wat transparantie met zich meebrengt. Het systeem zorgt er ook voor dat er geen misvattingen kunnen ontstaan tussen de uren die daadwerkelijk zijn gepresteerd, gezien er bij aanvang en op het einde van een shift telkens een foto wordt gemaakt. Het is net die eenduidigheid die ook onze medewerkers flink weten te smaken!"

Wat kan jij doen 
met bookU?

Doe zelf de test, en laat je inspireren via een demoworkshop. In één sessie ontdek je zo meteen álle mogelijkheden van bookU!

 

Wedden dat je net zo positief zal zijn?

Vraag een online demo

Sta ons toe ons voor te stellen en samen ontdekken we hoe je via onze app heel veel tijd en geld bespaart. Luisteren kan geen kwaad, toch?

 

Start een free trial

Corona is al even geleden dus komen wij graag langs om te bekijken hoe wij jouw organisatie beter kunnen maken.