Laat alleen nog
papier toe in je winkel...

… als het gaat om
boodschappenlijstjes

Automatiseer je planning, administratie en tijdsregistratie via bookU, de workforce management tool op zakformaat! Time is money, bookU is kassa kassa!
Met bookU beheer je planningen, uurregistraties en Dimona-aangiftes op één plaats: je broekzak! Deze gebruiksvriendelijke online tool vormt dé totaaloplossing voor je planning, administratie en tijdsregistratie, altijd, overal en ongeacht de omvang van je zaak of de verscheidenheid aan arbeidsregimes.

About bookU

Eén pocket-sized systeem, talloze functies, nul kopzorgen

Als alles-in-één-oplossing biedt bookU een breed scala aan functies, van planning en loonadministratie tot contractbeheer en rapportage. Vanuit een mobile-first visie maakt bookU het makkelijk om alle personeelszaken en administratie te beheren vanuit één handige app. Zo bespaar je tijd. En kopzorgen.

Wat kan je allemaal met bookU?

Buiten je leven een pak aangenamer maken, levert bookU ook op andere vlakken mooie resultaten op. Zo beschikt het systeem over verschillende modules die je volgens je eigen voorkeuren - of je nu actief bent in de voeding of een andere tak van de FMCG-branche - kan combineren.

Planning

Beschikbaarheden & werkroosters
Via de planningsmodule switch je moeiteloos van dag- naar weekplanning en terug, terwijl je gezwind (meerdere) taken toewijst aan medewerkers via drag-and-drop. Op een intuïtieve manier en via de juiste filters verkrijg je zowel een overzichtelijk totaalbeeld als een gedetailleerde weergave van het aantal uren per medewerker.

Administratie

Dimona & contracten
Geen gedoe meer met dagcontracten via bookU’s Administratie-module. Upload simpelweg je templates en laat de software de rest doen. Bovendien kunnen je medewerkers hun contracten snel en gemakkelijk zelf ondertekenen via de mobiele app. Zo bespaar je tijd en schenk je jezelf de nodige gemoedsrust!

Tijdsregistratie

Prikklok en verwerking
Met deze module van bookU krijg je de garantie van een snelle en correcte loonadministratie, ongeacht de complexiteit aan werkregimes of de hoeveelheid van medewerkers. Of ze nu vast, parttime, flexibel of freelance werken, met bookU zorg je voor een gestroomlijnde loonafhandeling zonder gedoe of ergernissen.

Wat deze winkels gemeen hebben?
Ze zijn helemaal mee!

Delphine Devadder, zelfstandige uitbater Spar Colruyt Group Wervik

Een handige prikklok, automatische Dimona's en een link met het sociaal secretariaat

In 2019 opende er in het dorpscentrum van Wervik een gloednieuwe supermarkt van Spar Colruyt Group. Het voormalige Lidl-pand werd volledig verbouwd en ingericht volgens de stijl van de nieuwste generatie Spar-winkels. De winkeloppervlakte bedraagt 789 m², met daarnaast nog 355 m² aan stockageruimte en sociale lokalen. Op de ruime parking is er plaats voor 75 wagens.

De winkel wordt uitgebaat door Delphine Devadder en Bruno Vervaecke. “In mijn jonge jaren deed ik vaak vakantiejobs in de retailsector. Daar ontdekte ik mijn passie voor voeding”, vertelt Delphine. “De twee jaar voor de opening van onze winkel in Wervik volgde ik een intense opleiding bij Retail Partners Colruyt Group om deze nieuwe Spar-winkel in goede banen te kunnen leiden. Vanuit de hoofdzetel van Spar Colruyt Retail Partners werd me aangeraden om bookU te overwegen als slim beheerssysteem voor planning, administratie en tijdsregistratie", zo getuigt Delphine. "En terecht: de aanbeveling van deze gebruiksvriendelijke online tool wist zich meteen te bewijzen als toegankelijk systeem, niet enkel voor ons als uitbater, maar ook voor de medewerkers zelf!"

Wat kan jij doen 
met bookU?

Doe zelf de test, en laat je inspireren via een demoworkshop. In één sessie ontdek je zo meteen álle mogelijkheden van bookU!

 

Wedden dat je meteen zal begrijpen waarom bookU 'kassa kassa' is?  (Een tip: time is money!)

Vraag een online demo

Sta ons toe ons voor te stellen en samen ontdekken we hoe je via onze app heel veel tijd en geld bespaart. Luisteren kan geen kwaad, toch?

 

Start een free trial

Corona is al even geleden dus komen wij graag langs om te bekijken hoe wij jouw organisatie beter kunnen maken.