bookU | Personeelsbeheer voor steden en gemeenten

We werden getest  
en zijn duidelijk positief...

… over onze samenwerking 
met steden en gemeenten

Voor heel wat vaccinatiecentra was bookU in volle pandemie de perfecte tool om alle aspecten van de planning en coördinatie van vrijwilligers aan te sturen.
De vlotheid waarmee dit gebeurde, inspireerde heel wat steden en gemeenten om bookU nog breder te gaan gebruiken. Zo wordt de tool in Stad Leuven gebruikt voor de flexibele planning van medewerkers, terwijl Avelgem en Menen bookU inzetten voor de werving, communicatie en planning van speelpleinanimatoren.

About bookU

Eén pocket-sized systeem, talloze functies, nul kopzorgen

Als alles-in-één-oplossing biedt bookU een breed scala aan functies, van planning en loonadministratie tot contractbeheer en rapportage. Vanuit een mobile-first visie maakt bookU het makkelijk om alle personeelszaken en administratie te beheren vanuit één handige app. Zo bespaar je tijd. En kopzorgen.

Wat kan je allemaal met bookU?

Buiten je leven een pak aangenamer maken, levert bookU ook op andere vlakken mooie resultaten op. Zo beschikt het systeem over verschillende modules die je volgens je eigen voorkeuren - of die van je organisatie - kan combineren.

Planning

Beschikbaarheden & werkroosters
Via de planningsmodule switch je moeiteloos van dag- naar weekplanning en terug, terwijl je gezwind (meerdere) taken toewijst aan medewerkers via drag-and-drop. Op een intuïtieve manier en via de juiste filters verkrijg je zowel een overzichtelijk totaalbeeld als een gedetailleerde weergave van het aantal uren per medewerker.

Administratie

Dimona & contracten
Geen gedoe meer met dagcontracten via bookU’s Administratie-module. Upload simpelweg je templates en laat de software de rest doen. Bovendien kunnen je medewerkers hun contracten snel en gemakkelijk zelf ondertekenen via de mobiele app. Zo bespaar je tijd en schenk je jezelf de nodige gemoedsrust!

Tijdsregistratie

Prikklok en verwerking
Met deze module van bookU krijg je de garantie van een snelle en correcte loonadministratie, ongeacht de complexiteit aan werkregimes of de hoeveelheid van medewerkers. Of ze nu vast, parttime, flexibel of freelance werken, met bookU zorg je voor een gestroomlijnde loonafhandeling zonder gedoe of ergernissen.

Wat deze gemeenten gemeen hebben?
Ze zijn helemaal mee!

Administratief medewerker personeelsadministratie, Leuven

Het leven is te kort om je enkel te moeten bezighouden met administratie

“Als verantwoordelijke voor de personeelsadministratie bij Stad Leuven heb ik intussen toch met al wat verschillende administratieve tools en systemen gewerkt. Bij nagenoeg al die systemen kostte het me altijd wel wat tijd om zaken te controleren, en dan nog had ik geen garantie op een correcte administratie. Sinds we bookU gebruiken, kan ik heel wat tijd besparen zonder in te boeten aan kwaliteit. De modules zijn perfect op elkaar afgestemd en het is duidelijk dat er heel wat aandacht is besteed aan de gebruikerservaring.”

Wat kan jij doen 
met bookU?

Doe zelf de test, en laat je inspireren via een demoworkshop. In één sessie ontdek je zo meteen álle mogelijkheden van bookU!

 

Wedden dat je net zo positief zal zijn?

Vraag een online demo

Sta ons toe ons voor te stellen en samen ontdekken we hoe je via onze app heel veel tijd en geld bespaart. Luisteren kan geen kwaad, toch?

 

Start een free trial

Corona is al even geleden dus komen wij graag langs om te bekijken hoe wij jouw organisatie beter kunnen maken.