Administratie

Dimona
& contracten

Geen gedoe meer met dagcontracten via bookU’s administratie-module. Deze bookU-module genereert automatisch contracten op basis van tijdsregistratie of planning, terwijl ook Dimona-aangiftes worden uitgestuurd. Zo bespaar je tijd en schenk je jezelf de nodige gemoedsrust!

Dimona

Contracten

Met de administratie-module van bookU beheer je moeiteloos en geautomatiseerd de flow van Dimona-aangiftes voor tijdelijke werknemers.

 

 

Dankzij de bookU-prikklok, planning en controle kun je snel en makkelijk Dimona’s versturen en feedback opvolgen. Via een rechtstreekse link met je sociaal secretariaat was het verwerken van Dimona-aangiftes nooit eerder zo efficiënt!

 

Weten hoe administratie via bookU werkt?

 

 

 

 

 

Upload contracttemplates in de software en genereer automatisch dag- en weekcontracten op basis van tijdsregistratie of planning.

 

 

Versterking nodig? Met een druk op de knop verstuur je een contract, waarna de ontvanger dit via de app eenvoudigweg digitaal kan ondertekenen. Simpel en snel! Via het handige overzichtsscherm blijf je steevast op de hoogte van alle actuele contracten.

 

Weten hoe administratie via bookU werkt?

 

 

 

“Dimona-aangiftes en contracten verlopen voortaan vlekkeloos, terwijl mijn medewerkers hun gepresteerde uren niet meer hoeven te noteren dankzij de prikklok-functie op de bookU-app."

Tom Sintobin

Kaffee Lagaar Izegem

Waarom werken met bookU voor je administratie?

Minder administratie

Geen gedoe meer met dagcontracten en handmatige Dimona-aangiftes. Alles gebeurt intuïtief & geautomatiseerd.

Tijdswinst

Je papierwerk in orde brengen kostte nog nooit zo weinig tijd, waardoor je met bookU flexibeler dan ooit bent!

Winstgevend

De administratieve vereenvoudiging maakt dat de bookU-gebruiker zich kan toespitsen op meer nuttige, rendabele taken.

Planning

Beschikbaarheden & werkroosters

Administratie

Dimona & contracten

Tijdsregistratie

Prikklok en verwerking

Een vraag over bookU als tool voor je administratie?

Op zoek naar meer informatie die je rechtstreeks van ons wil horen? Of wens je meteen een bookU-demo? Efficiëntie en inzicht zijn slechts enkele invulveldjes van je verwijderd!