Tijdsregistratie

Prikklok &
loonverwerking

Met bookU’s module voor tijdsregistratie krijg je de garantie van een snelle en correcte loonadministratie, ongeacht de complexiteit aan werkregimes of het aantal medewerkers. Of ze nu vast, parttime, flexibel of freelance werken, met bookU zorg je voor een gestroomlijnde loonafhandeling zonder gedoe of ergernissen.

Prestatieverwerking

Prikklok

Via bookU verwerk je moeiteloos alle prestaties, en koppel je deze razendsnel aan je HR-partners, uitzendkantoor of sociaal secretariaat.

 

Daarnaast genereert bookU automatisch correcte encodages van de gewerkte tijden. Wil je kunnen zaken toekennen zoals overuren, recuptellers, nachturen of andere? Geen enkel probleem, met bookU!

 

Weten hoe tijdsregistratie via bookU werkt?

Een prikklok is al lang niet meer het achterhaalde batchingsysteem van weleer. Met bookU beschik je over een innovatieve prikklok voor moeiteloze tijdsregistratie, via een applicatie op een tablet in de werkvloer, de webtimer of de bookU-app van de medewerker.

 

Zelf batchen via je smartphone? Download de bookU-prikklok app, log in via je unieke pincode en gebruik de prikklok bij het starten en stoppen van je job!

 

 

 

Waarom werken met bookU voor je tijdsregistratie?

Minder administratie

Gestroomlijnde loonadministratie zonder gedoe, ongeacht de complexiteit van werkregimes of het aantal medewerkers.

Tijdswinst

De meest gebruiksvriendelijke prikklok voor medewerkers, die resulteert in een efficiënte en foutloze prestatieverwerking.

Winstgevend

Optimalisatie van bedrijfsvoering via de innovatieve prikklok, versnelling van loonverwerking en foutloze betaling.

Planning

Beschikbaarheden & werkroosters

Administratie

Dimona & contracten

Tijdsregistratie

Prikklok en verwerking

Een vraag over bookU als tool voor je tijdsregistratie?

Op zoek naar meer informatie die je rechtstreeks van ons wil horen? Of wens je meteen een bookU-demo? Efficiëntie en inzicht zijn slechts enkele invulveldjes van je verwijderd!