bookU | Partners

Partners

Proud
partnerships

Bij bookU zijn we overtuigd van de kracht van samenwerking om resultaten te kunnen boeken. Always have been. Meer nog: die overtuiging lag ooit aan de basis van de ontwikkeling van bookU als softwaretool! Sindsdien zorgen we er samen met onze partners én via onze API voor dat administratieve drempels worden verlaagd. Het resultaat? Minder rompslomp en meer werkplezier!

Sociale secretariaten

We ijveren om de connectie tussen ondernemingen en hun sociaal secretariaat te verbeteren. Via bookU wordt het mogelijk om werknemersinformatie en prestaties geautomatiseerd over te maken aan jouw sociaal secretariaat en zo wettelijk in orde te zijn met je contracten.

Uitzendkantoren

Bij bookU begrijpen we dat bedrijven niet alleen afhankelijk zijn van een sociaal secretariaat, maar ook gebruikmaken van uitzendkantoren. Daarom streven we ernaar om naadloze integraties mogelijk te maken met jouw uitzendpartners voor tijdsregistratie en werknemersinformatie. Wil je je uitzendkantoor koppelen? Wij helpen je graag om dit voor elkaar te krijgen!