Wenst u uw gasten bij het inchecken
een aangenaam verblijf toe?

Probeer dan ook zelf om
nu en dan eens uit te checken!

Als hotelier gasten ontvangen. Het is een kunst waar ook heel erg veel bij komt kijken. Want jij en je team moeten tegelijk tal van rollen zien te vervullen. Receptionist, piccolo, barman, schoonmaker, kelner, kok... Het lijstje lijkt eindeloos, en om alles in goede banen te leiden, is het absoluut noodzakelijk om het overzicht te bewaren, wil je niet op een negatieve review worden getrakteerd.
bookU reikt hoteliers de perfecte planningstool aan op een dienblaadje! Met een vlot toegankelijke online tool op zakformaat kan je je hele team en werking in goede banen leiden, zonder er je het hoofd op te moeten breken. En time is money, dus dat scheelt ook weer een flinke slok op een borrel, terwijl het je toelaat om je opnieuw meer toe te leggen op je passie - het ontvangen van gasten - eerder dan op papierwerk!

About bookU

Eén pocket-sized systeem, talloze functies, nul kopzorgen

Als alles-in-één-oplossing biedt bookU een breed scala aan functies, van planning en loonadministratie tot contractbeheer en rapportage. Vanuit een mobile-first visie maakt bookU het makkelijk om alle personeelszaken en administratie te beheren vanuit één handige app. Zo bespaar je tijd. En kopzorgen.

Wat kan je allemaal met bookU?

Eigenlijk verschilt bookU niet zoveel van wat jij doet: allebei houden we er immers van om het leven van onze klanten een pak aangenamer te maken. Maar ook de resultaten die bookU oplevert zijn aangenaam. Zo beschikt het systeem over verschillende modules die je volgens je eigen voorkeuren - of de karakteristieken van je hotel - kan combineren.

Planning

Beschikbaarheden & werkroosters
Via de planningsmodule switch je moeiteloos van dag- naar weekplanning en terug, terwijl je gezwind (meerdere) taken toewijst aan medewerkers via drag-and-drop. Op een intuïtieve manier en via de juiste filters verkrijg je zowel een overzichtelijk totaalbeeld als een gedetailleerde weergave van het aantal uren per medewerker.

Administratie

Dimona & contracten
Geen gedoe meer met dagcontracten via bookU’s Administratie-module. Upload simpelweg je templates en laat de software de rest doen. Bovendien kunnen je medewerkers hun contracten snel en gemakkelijk zelf ondertekenen via de mobiele app. Zo bespaar je tijd en schenk je jezelf de nodige gemoedsrust!

Tijdsregistratie

Prikklok en verwerking
Met deze module van bookU krijg je de garantie van een snelle en correcte loonadministratie, ongeacht de complexiteit aan werkregimes of de hoeveelheid van medewerkers. Of ze nu vast, parttime, flexibel of freelance werken, met bookU zorg je voor een gestroomlijnde loonafhandeling zonder gedoe of ergernissen.

Wat deze hotels gemeen hebben?
Ze zijn allen in goede handen bij bookU!

Shamrock Hotel, Restaurant & Bar

Vlotter contracteren, inplannen en uitbetalen van personeel

De introductie van bookU bij Shamrock Hotel, Restaurant & Bar in Tielt heeft de administratie met betrekking tot het contracteren, inplannen en uitbetalen van medewerkers aanzienlijk gestroomlijnd. Zo is het sinds de ingebruikname van de tool. een pak eenvoudiger om de beschikbaarheden van het personeel in kaart te brengen en de dienstregeling op basis van piekmomenten te optimaliseren.

Daarnaast wist bookU bij te dragen aan een vlottere salarisverwerking en nauwkeurige uurregistratie. Zo kan het team achter Shamrock Hotel zich voortaan opnieuw meer focussen op hun kernactiviteit - het bieden van een fantastische ervaring aan hun gasten - eerder aan het moeten voldoen aan administratie.

Wat kan jij doen 
met bookU?

Doe zelf de test, en laat je inspireren via een demoworkshop. In één sessie ontdek je zo meteen álle mogelijkheden van bookU!

 

Wedden dat je net zo positief zal zijn?

Vraag een online demo

Sta ons toe ons voor te stellen en samen ontdekken we hoe je via onze app heel veel tijd en geld bespaart. Luisteren kan geen kwaad, toch?

 

Start een free trial

Corona is al even geleden dus komen wij graag langs om te bekijken hoe wij jouw organisatie beter kunnen maken.