Aangesloten bij Acerta?
Je loonadministratie verloopt
vlotter met bookU

Als Acerta-klant geniet je al van uitstekende loon- en personeelsadministratie. Maar wist je dat je jouw administratieve processen nog verder kunt optimaliseren met bookU? Ontdek hoe deze slimme tool jouw retailbedrijf naar een hoger niveau kan tillen, via geautomatiseerd loonbeheer, eenvoudige prestatieverwerking, efficiënte administratie en transparante communicatie.

Payroll en loonbeheer

Een tevreden en goed functionerend team van medewerkers is van essentieel belang voor elke onderneming. Het begrijpen en beheren van de complexiteit van loonberekeningen en payroll is een cruciale taak voor elke werkgever. Daarom biedt de combinatie van Acerta en bookU een eenvoudige oplossing om loonberekeningen en payrollbeheer te vereenvoudigen. Als werkgever kun je je dankzij deze samenwerking focussen op het laten groeien van je zaak, terwijl bookU het zware werk uit handen neemt.

Personeels administratie

Met bookU kun je bij Acerta jouw personeelsadministratie efficiënt uitvoeren, inclusief werving- en selectieprocessen, loonfiches, afwezigheden en sociale documenten. Of je nu net begint met jouw zaak of op zoek bent naar een partner voor jouw sociale secretariaat, bookU biedt jou de tools die je nodig hebt om jouw personeelsadministratie te beheren.

bookU, perfect complementair met Acerta Connect

Profiteer als Acerta-klant van de naadloze integratie van bookU met Acerta Connect. Geniet van een geïntegreerde HR-oplossing die speciaal is ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen.