bookU

Aangesloten bij Liantis?
Ga voor een perfect
personeelsbeleid met bookU

Gezien je bij Liantis aangesloten bent, ben je uiteraard vertrouwd met hun uitstekende dienstverlening op het gebied van loon- en personeelsadministratie. Maar wist je dat je je administratieve taken nog efficiënter kunt aanpakken? Ontdek hoe bookU je helpt om je personeelsbeheer te optimaliseren en meer tijd vrij te maken voor strategische HR-activiteiten. Met de naadloze integratie van bookU en Liantis wordt personeelsbeheer eenvoudiger dan ooit.

Personeelsadministratie en loonbeheer

Je bent al verantwoordelijk voor diverse verplichtingen, zoals sociale bijdragen, pensioenen, kinderbijslag en ziektekosten van je medewerkers. Met bookU als aanvulling op je Liantis-diensten krijg je toegang tot een geïntegreerde tool die je helpt om deze administratieve taken efficiënter uit te voeren. Het platform automatiseert herhalende taken en zorgt ervoor dat je meer tijd kunt besteden aan de groei van je bedrijf.

Persoonlijke ondersteuning

Met bookU heb je nog meer mogelijkheden om je personeelsbeheer te optimaliseren. De adviseurs die bekend zijn met hoe informatie aan Liantis moet worden aangeleverd, helpen je bij het gebruik van de tool en bieden ondersteuning bij het in dienst nemen van nieuwe medewerkers, tijdelijke tewerkstelling, vakantieberekening en andere HR-processen.

Naadloos van bookU naar MyLiantis (en terug)

Profiteer van de naadloze integratie tussen bookU en MyLiantis. Met MyLiantis heb je toegang tot een digitale werkomgeving op maat, waarin je alle online toepassingen van Liantis kunt vinden. Dankzij het HR-dashboard in MyLiantis krijg je meer inzicht in je HR-data, wat je helpt om weloverwogen beslissingen te nemen voor je bedrijf. bookU is perfect en naadloos in staat gegevens automatisch te extraheren van of naar MyLiantis, waardoor minder tijd verloren hoeft te gaan aan administratie.