Plan makkelijker flexijobbers
en tijdelijke medewerkers in,
met NOWJOBS en bookU

Reken je nu al op NOWjobs voor het inschakelen van tijdelijke en flexibele arbeidskrachten? Dan is het goed om weten dat je je efficiëntie nog verder kan opdrijven door ook bookU onder de arm te nemen. bookU integreert als workforce management tool perfect met NOWjobs, waardoor je personeelsbeheer nog efficiënter wordt. Zo kan jij je focussen op je passie!

Vlotter tijdelijk personeel inschakelen

Met NOWjobs heb je toegang tot een breed scala aan flexibele medewerkers in verschillende sectoren. Maar met de toevoeging van bookU aan je workflow wordt het wervingsproces nog eenvoudiger. Via de geïntegreerde functies van bookU kun je snel en gemakkelijk profielen vinden die perfect passen bij de behoeften van je zaak. Dit stelt je in staat om snel en doeltreffend nieuwe medewerkers aan te nemen, waardoor je operationele activiteiten soepeler verlopen.

Optimaal plannen

Naast het werven van geschikte kandidaten biedt bookU een uitgebreide planningstool waarmee je de uren van je medewerkers efficiënt kunt beheren. Door de integratie van NOWjobs met bookU kun je niet alleen snel en gemakkelijk profielen vinden, maar kun je deze ook naadloos integreren in je planning. Hierdoor behoud je een duidelijk overzicht van de beschikbaarheid van je personeel en kun je snel reageren op veranderende behoeften en omstandigheden binnen je bedrijf.

Hoor het van een ander!

BookU 1080