Aangesloten bij Partena?
Ontdek hoe vlot personeelsbeheer
kan zijn met bookU

Als partner van Partena voor je loon- en personeelsadministratie, ben je al vertrouwd met hun betrouwbare dienstverlening. Maar wist je dat je je administratieve taken nog slimmer kunt aanpakken met bookU? Laat je verrassen door de mogelijkheden van deze innovatieve tool en ontdek hoe je je personeelsbeheer naar een hoger niveau kunt tillen.

Personeelsbeheer

Voor een efficiënt personeelsbeheer is expertise en vakkundigheid essentieel. Als onderneming verbonden aan Partena, heb je al toegang tot hun uitgebreide diensten. Maar met bookU voeg je een krachtig instrument toe aan je arsenaal, waarmee je de administratieve taken nog vlotter kunt uitvoeren. Door de mogelijkheden van je sociaal secretariaat te verbinden met een intuïtieve workforce management tool wordt loonberekening een fluitje van een cent.

Personeels
beleid (HR)

Bouw aan een sterk team met de ondersteuning van Partena Professional en bookU als manier om je personeelsbeleid en loonadministratie te vereenvoudigen. Of je nu op zoek bent naar nieuwe talenten, bestaande medewerkers wilt behouden, of efficiënter wilt plannen, met de gecombineerde expertise van Partena en de functionaliteiten van bookU haal je het maximale uit je personeelsbeleid.

MyPartenaProfessional en bookU:
de perfecte tandem

Je Dimona-aangiftes kan je uiteraard via het Dimona Center van Partena Professional doen (telefonisch, via email of fax), of via je Payroll Consultant, maar beide opties zijn betalend. Een alternatief kan zijn om het zelf te doen via My Partena Professional, maar nog makkelijker en bovendien gratis is om dit te doen via de link tussen My Social Security Manager en bookU. Een datum in dienst/uit dienst inbrengen in bookU genereert immers automatisch de Dimona-aangifte. Let wel: hiervoor moet je eerst de Dimona-module in My Social Security Manager activeren.